ANKARA / YENİMAHALLE - Anadolu Ortaokulu

OKULUMUZDA SOSYAL SORUMLULUK PROJE ÇALIŞMASI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı İcra Edildi.

Şehit Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa TANIŞ'ı Anma Programı

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ

Anadolu Orta Okulumuza 26 Şubat 2024 tarihinde İnceleme Ziyaretine bulunmuştur.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBELERİN 2. DÖNEM HAFTALIK DERS PROGRAMLARI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA PROGRAMI

Ara

Öğretmenlerimize ÖDS (Öğretmen/Öğrenci Destek Sistemi) ve EBA (Eğitim Bilişim Ağı)'nın içerikleri hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Okulumuz BTR öğretmeni Mehmet Nesip DALÇİÇEK tarafından yapılan seminerde, ÖDS/EBA ders içerikleri, sistemin öğretmen ve öğrenci tarafından kullanılması, derslerde verimin arttırılması için bu sistemlerin katkıları anlatıldı. Seminere öğretmenlerimizin tamamına yakını katılım sağlamışlardır.

JANDARMA LOJİSTİK KOMUTANLIĞI ZİYARET GEZİSİ 27 KASIM 2023 TARİHİNDE

ANADOLU ORTA OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK.

ATAMIZA SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN OKUNMASI İLE BAŞLAYAN ANMA TÖRENİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜN ANLAMINA İLİŞKİN OLARAK YAPTIĞI KONUŞMALARIN ARDINDAN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNCE HAZIRLANAN ORATORYO PROGRAMI İLE DEVAM ETMİŞTİR.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YILI OKULUMUZDA BÜYÜK ÇOŞKU İLE KUTLANDI.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü 20 Eylül 2023 tarihinde Okulumuz  Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Halis ÖZKÜMÜŞ'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasına müteakip öğrencilerimizin şiir ve konuşmaları ile icra edilmiştir.